Sayfalar

28 Şubat 2013 Perşembe

Evliliği kurtarmak için ne yapmalı ?

Evliliği kurtarmak
Evliliği kurtarmanın yolları
Evliliği kurtarmak için çareler ararız çoğu zaman...Bu yazımızda evliliği kurtarmak için uygulanacak en etkili formülü veriyoruz.

Evet hanımlar evliliğin bir döneminde bir kriz dönemine giriliyor ve evliliği kurtarma formülü arayışı içine girerek evliliği kurtarmak için çareler ararız.

Şu bir gerçek ki insanın evinde yuvasında huzur yoksa hiçbir şeyde ve hiçbir yerde mutlu olamaz insan.Ne annesinin babasının yanında ne başka bi yerde nede başka biri ile...

Bu yüzden evli çiftler evlilikte çıkan bu sorunları aşmaya çalışmalıdırlar.Hele hele boşanma gibi fikirleri akıllarına bile getirmemelidirler.

Çünkü boşanmak o kadar da kolay birşey değil!Yani evet belki bir celsede bile boşanabilirsiniz.Ya sonrası...
Neyse dediğim gibi boşanma fikrinden kesinlikle vazgeçin ve evliliği kurtarmak için kolları sıvayın.

Eğer siz "evliliği kurtarmak" adına gerçekten emek sarfeder ve gayret gösterirseniz,mutlaka karşı tarafta yani eşinizde bunu sezerek o da size doğru bir adım atacaktır.Bunu sakın unutmayın.

Tamda bu noktada sizin nasıl hareket etmeniz gerektiğini ve işe nasıl ve nereden başlayacağınızı bilmeniz gerekir.Bunun içinse size Kocanın Kalbine Gir Kitabı'nı tavsiye ediyoruz.

Kocanın kalbine gir kitabındaki formülleri uygulayarak eşinizin bilinçaltını etkileyerek evliliği kurtarmak çok kolay bir hale geliyor.

Bu yüzden pekçok kişi evliliği kurtarmak ve mutlu bir bereberlik için evlilik terapilerine katılıyorlar.Fakat bu her zaman mümkün olmuyor.Çünkü bu terapilere eşinizle beraber gitmeniz gerekir.Ayrıca eşinizi buna bir şekilde ikna etseniz bile bu seanların saatı 200-300 Dolar gibi ücret ödemelisiniz ve en az 7-8 seans devam etmeniz gerekir.

İşte Kocanın kalbine gir kitabı tüm bu terapileri ve formülleri  internet kullanıcılarına pdf e-kitap formatında, online olarak çok uygun bir fiyata sunarak evliliği kurtarmak isteyenler için hazırlanmıştır.
Kocanın kalbine gir kitabı hakkında detaylı bilgi için burayı tıklayınız

2 yorum:

  1. bende evliliği kurtarmak istiyorum evliliği kurtarma formülü kitabındaki formüller işe yarara mı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. güzelim evliliği kurtarmak istiyorsan acabamı k i,şöylemi olur böylemi olur demekle evlilik kurtulmaz. evliliğini kurtarmak için emek harcamalısın gayret göstermelisin.Çok şükür benim böle bir sorunum yok ama yinede bilgi sahibi olmak için alıp okudum bu kitabı.evliliği kurtarmak adına bişeyler yapabilirsin.hiçbişey yapmadan beklemeden iyidir bu kitaptaki formülleri denemen...

      Sil